Americanul.com Forum Index Americanul.com
Forumul emigratilor in SUA (prin Loteria Vizelor sau altfel)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   FeedRSS feed   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

mirceagoia - iorga

Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> N-am cu cine
View previous topic :: View next topic  
Author Message
iorga

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 10:52 am    Post subject: dramoleta Reply with quote

Bravo! Bis!
Ce dramoleta incantatoare. O poveste de dragoste din valea jiului! In rolul principal, sfaramatorul de inimi, goia!
Nu-i de mirare. E destul sa privesti poza de gigollo tomnatic de bumbesti-livezeni, ca sa-ti dai seama ce pungash sentimental este.
Cu freza aia data cu briantina din belshug, cu guritza aia mica si vorbareatza, acest papugiu foloseste tehnici perverse de acostare a muierlacului. De pilda internarea la un spital, ca bolnav inchipuit!!! Totul avand ca scop sa suceasca mintile infirmierelor si surorilor medicale!
Pai bine mai mirciulica, frumos e sa minti femeile maritate, sa le spargi familiile si apoi sa speli putina lasandu-le suspinand, cu pumnii la inima?
Mare shnapan mai esti!
Back to top
View user's profile Send private message
mirceagoia

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 6:00 pm    Post subject: Re: dramoleta Reply with quote

iorga wrote:

Mare shnapan mai esti!

Iar tu esti un mare bou Smile...care-i da tot inainte cu capu'n gard, doar,doar oi reusi sa iesi din grajdul prostiei in care te-ai inchis probabil de cand te-ai nascut.

Hai, du-te altundeva la pascut...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
iorga

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 2:47 am    Post subject: repetentule! Reply with quote

te-ai enervat musiu? Revino-ti in fire!
bou, grajd...cuvinte familiare tie, care ti-au marcat tineretea. Se vede ca ai crescut la staul. Repetentule!
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Americanul.com Forum Index -> N-am cu cine All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum