| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sufletel
Joined: 23 Feb 2008 Posts: 1209 Location: Jerry Springer show with "Jerry Springer" people
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:36 am Post subject: America rurala |
|
|
niste fotografii (in Midwest) din pacate nu prea stralucite deoarece cu o mana conduceam.
dau oricand o suburbie noua pe o asezare veche, ca in prima fotografie
sau chiar si ca in a doua
aici, niste vacute
un cimitir
 _________________ "baga-te, ca poate vrei sa citesti maine in ziar cine e tata copiilor..."
munca-i rusinoasa si nici nu-i sanatoasa. |
|
| Back to top |
|
 |
sufletel
Joined: 23 Feb 2008 Posts: 1209 Location: Jerry Springer show with "Jerry Springer" people
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:58 am Post subject: |
|
|
un card de gaste
de Haloween, copii cu caruta
 _________________ "baga-te, ca poate vrei sa citesti maine in ziar cine e tata copiilor..."
|
| Back to top |
|
 |
amalia
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 10:32 am Post subject: |
|
|
Bine ca ai prins si porumbul ca este groaznic de mult. Imi plac pozele cu copacii in curs de schimbarea culorii!! _________________ http://amalia33.blogspot.com |
|
| Back to top |
|
 |
sufletel
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 11:11 am Post subject: |
|
|
dap. ne trebuie porumb mult, pentru corn syrup
(mi se pare ca neintentionat am prins porumbul ala, am tot pozat vacutele dar asa cum mi s-a revelat la alt topic, am camera de aia care se mai misca din momentul cand fac click, de nu esti sigur ce pozezi) _________________ "baga-te, ca poate vrei sa citesti maine in ziar cine e tata copiilor..."
|
| Back to top |
|
 |
dmstangu

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 6:28 pm Post subject: |
|
|
| Sufletel wrote: | dap. ne trebuie porumb mult, pentru corn syrup
| Acu' ne trebuie si mai mult porumb, pt. alcool de bagat in rezervor...  _________________ "Better to remain silent and be thought a fool, than to speak up and remove all doubt..." - A. Lincoln |
|
| Back to top |
|
 |
amalia
|
|
| Back to top |
|
 |
sufletel
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 5:37 am Post subject: |
|
|
o casa la tara, in alt sat unde am fost la o plantatie de zmeura, la cules de zmeura. asta era casa de vis-a-vis de farm.
aici era intrarea, pentru plantatia aia de zmeura. prostie mare, lasasem aparatul in masina, ca era superb acolo.
sere si pepiniera de brazi
satul ala care-mi place mie, de 4 July
asta este casa funerara
si aici era pe o latura a casei funerare (nu m-am uitat bine, or fi avand in fata "businessul" si in spate resedinta, sau de ce aveau asa scaunele alea acolo, adica cine s-ar fi putut relaxa acolo, desi locul era bun
o casa
|
| Back to top |
|
 |
sufletel
|
Posted: Sun Mar 30, 2008 5:52 am Post subject: |
|
|
si pe la tara lumea face business, aici aveau herghelie de cai si centru de echitatie. (pozele le-am facut din mersul masinii)
langa business, resedinta personala
hergheliile de manji erau separat, in partea cealalta a casei (frumoasa priveliste trebuie sa fi avut ei, erau inconjurati de tzarcurile astea cu cai)
de Craciun, in fata bisericii era amenajata aceasta iesle
|
| Back to top |
|
 |
martin
|
Posted: Mon Nov 23, 2009 3:20 pm Post subject: |
|
|
| frumoase poze. sunt curios ce oportunitati ar fi "la tzara" in America, pentru un nou venit. |
|
| Back to top |
|
 |
|