|
Americanul.com Forumul emigratilor in SUA (prin Loteria Vizelor sau altfel)
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
rosb
|
Posted: Thu Dec 10, 2009 5:02 pm Post subject: |
|
|
Citeam cu interes postarile lui Diapunctc ,mai ales ca am gasit ce ascris ea inca de la inceput ; de aceea am intrebat daca e mai bine in Florida sau in Timisoara , dar se pare ca mai bine e la Bruxelles
Chiar citeam mesajele scrise de ea, ca pe jurnalul ei de America.Cat de dornica era sa reuseasca ,ea impreuna cu familia ei , dar n-a fost sa fie, in SUA .
Am regasit-o cu mesajele ei pe alt forum si asa stiu cum a evoluat ,dupa ce s-a intors in Romania .Noroc ca e unul dintre cei mai activi membrii
Ce chestie si cu internetul asta
Forumul asta nu se mai anima , macar un pic ? Ca e criza economica stiam ...nu stiam ca e si criza de subiecte Toata lumea e preocupata cu activitatile de sezon ?... ca doar a venit iarna !
Aici in Romania e tot asa cum stiti si voi . Cei drept ,acum dupa alegeri (turul doi) e putina agitatie, dar va trece Putin curiosi care va fi premierul
Romania nu s-a calificat la turneul final de fotbal din Africa de Sud , parca SUA da (si la fotbal sunt mai buni decat noi ?)
Sunt of topic , nu-i asa ?
Conteaza ? Vorba aia: sanatate sa fie ca restul se cumpara
Numai bine |
|
| Back to top |
|
 |
adrianagianinna
|
Posted: Sat Dec 12, 2009 2:00 am Post subject: |
|
|
| Nu cred ca are legatura cu criza..toata lumea a fost probabil ocupata. |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Sat Dec 12, 2009 6:22 am Post subject: |
|
|
| Asa e, probabil nu are legatura cu criza si nici cu gradul de ocupare ci cu tonul celor care raspund pe-aici. |
|
| Back to top |
|
 |
adrianagianinna
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 5:22 am Post subject: |
|
|
De acord,iar la gradul de ocupare,s-ar putea incadra ,dupa caz,de la construit castele de nisip in Spania,ori de a-ti pune pirostriile sau a concepe un copil(dupa caz),ori mai stiu eu ce. La multi ani  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|