| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kerkyra
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 5:40 pm Post subject: Peeentru mine!!! |
|
|
Na ca mi-am deschis topic separat. Cand vreti sa va certati cu mine, ma gasiti aici!!!
Fiindca e topicul meu, am o singura conditie: ignora(n)tii sa se abtina. _________________ Decat sa moara mama... |
|
| Back to top |
|
 |
mirceagoia

|
Posted: Mon Oct 06, 2008 5:50 pm Post subject: |
|
|
Bravo! Felicitari! ...si spor! _________________ Cine vrea sa vina in Phoenix, AZ si are nevoie de ajutor ma poate contacta la "mirceagoia2000@yahoo.com"
- www.flickr.com/mirceagoia - foto din America si Romania
- www.mytestbox.com - web software reviews, news, tips & tricks |
|
| Back to top |
|
 |
crisz

|
Posted: Mon Oct 06, 2008 6:48 pm Post subject: Re: Peeentru mine!!! |
|
|
| kerkyra wrote: | Na ca mi-am deschis topic separat. Cand vreti sa va certati cu mine, ma gasiti aici!!!
Fiindca e topicul meu, am o singura conditie: ignora(n)tii sa se abtina. |
Eu sunt satula de certuri; am avut o groaza pe forumul celalalt, da' am avut ghinion de adversari plictisitori...
Sper sa ma distrez pe-aici  |
|
| Back to top |
|
 |
kerkyra
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 7:24 am Post subject: |
|
|
Crizs, poti sa spui ca nu te distrezi? Sau ca lumea nu se distreaza, asa, in general? In anumite conditii, conflictul genereaza progres. Dar numai in anumite conditii...
Stii, exista un scriitor grec, Nikos Kazantzakis, care a scris "Zorba Grecul". Intr-o alta carte a sa, "Raport catre El Greco", Kazantzakis povesteste la un moment dat ce i-a spus lui Panait Istrati, cel care avea sa-i devina foarte apropiat, atunci cand s-au intalnit prima data. Fraza suna cam asa: "Sunt sigur ca o sa devenim buni prieteni. Inca de pe acum imi vine sa iti trag un pumn in nas".
Nasol e ca in viata putine sunt persoanele carora le-am trage cu adevarat un pumn in nas. Multi sunt aia carora le-am da doua castane in cap sau le-am trage doua palme dupa ceafa. _________________ Decat sa moara mama... |
|
| Back to top |
|
 |
crisz

|
Posted: Wed Oct 08, 2008 9:11 am Post subject: |
|
|
| kerkyra wrote: |
Nasol e ca in viata putine sunt persoanele carora le-am trage cu adevarat un pumn in nas. Multi sunt aia carora le-am da doua castane in cap sau le-am trage doua palme dupa ceafa. |
Adevarat!
...si, DA, ma distrez!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Sonia

Joined: 16 Jan 2009 Posts: 155 Location: "The Spirit of America"
|
Posted: Mon Mar 01, 2010 9:48 am Post subject: Astazi |
|
|
..si eu m-as certa cu mine insami..de exemplu. Desi cred ca mai bine ma cert cu vreo romancutza disponibila
Ia sa vedem cine apare si cit de repede. As paria ca adminul vine primul.
Astazi e un moment propice pentru scandaluri..e luni, e 1 martie (putin imi pasa), e frig si nici urma de primavara (trecem direct la vara, ca de obicei).
Forumul-i natura moarta
Toata lumea-i ocupata _________________ “Life is what happens to you while you're busy making other plans” - John Lennon |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 9:59 am Post subject: |
|
|
| vine, vine... da' nu la cearta |
|
| Back to top |
|
 |
Sonia

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:02 am Post subject: |
|
|
| admin wrote: | | vine, vine... da' nu la cearta |
Apoi nah..trebuia sa atrag si eu atentia cu ceva. Doar nu era sa-mi rup hainele de pe mine din prima  _________________ “Life is what happens to you while you're busy making other plans” - John Lennon |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:05 am Post subject: |
|
|
| de ce nu? crezi ca s-ar plinge cineva? |
|
| Back to top |
|
 |
Sonia

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:09 am Post subject: |
|
|
| admin wrote: | | de ce nu? crezi ca s-ar plinge cineva? |
Ai dreptate...Gata, mi-am rupt jartelele si-am dat cu ele de pamint deja...LOL _________________ “Life is what happens to you while you're busy making other plans” - John Lennon |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:11 am Post subject: |
|
|
| Eu ma declar multumit. Mai vrei sa te certi? |
|
| Back to top |
|
 |
Sonia

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
| admin wrote: | | Eu ma declar multumit. Mai vrei sa te certi? |
Acuma ca m-am scapat de jartelele ucigase, pot zice ca sint mai linistita. Pune o poza de la tine din gradina cu ceva ghiocei  _________________ “Life is what happens to you while you're busy making other plans” - John Lennon |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
mirceagoia

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 10:41 am Post subject: |
|
|
Chiar, ce se mai intampla cu forumul? Ca nu mai misca nimeni aici...s-a incetat promovarea lui? Sau s-au plictisit oamenii ? _________________ Cine vrea sa vina in Phoenix, AZ si are nevoie de ajutor ma poate contacta la "mirceagoia2000@yahoo.com"
- www.flickr.com/mirceagoia - foto din America si Romania
- www.mytestbox.com - web software reviews, news, tips & tricks |
|
| Back to top |
|
 |
Sonia

|
Posted: Mon Mar 01, 2010 1:13 pm Post subject: |
|
|
| mirceagoia wrote: | Chiar, ce se mai intampla cu forumul? Ca nu mai misca nimeni aici...s-a incetat promovarea lui? Sau s-au plictisit oamenii ? |
Cum nu misca nimeni? Iaca mi-am pus si poza. Sa nu zici ca si eu te plictisesc. _________________ “Life is what happens to you while you're busy making other plans” - John Lennon |
|
| Back to top |
|
 |
|